artiradesigngroup är stolt över att ha kunnat genomföra mer än 300 projekt under de senaste åren. Våra nöjda kunder bevittnar om ett framgångsrikt affärskoncept som ligger rätt i tiden.


Om oss

artira
designgroup är en fullservice och interaktivt designföretag som hjälper privatpersoner, företag, organisationer och föreningar att lyckas med sin profilering genom att skapa verksamhetsidentitet och verksamhetsprofil. artiradesigngroups tjänster inleds med en beprövad strategi som utvecklas till en komplett lösning. Kreativitet, teknik, profilering och marknadsföring är vad vår strategi bygger på.

Vårt uppdrag och passion är att erbjuda designlösningar i en rad olika områden. Resultatet garanteras av kreativitet i kombination med erfarenheter från över 300 utförda projekt sedan starten av artiras verksamhet för tio år sidan.

Vår affärsidé bygger på konstnärliga och kulturella värden. Nu, mer än tio år sedan vårt företag skapades, är vi stolta över kreativa problemlösningar anpassade till våra kunders behov. Vi är stolta över att ha kunna skapa ett unikt samarbete mellan några framgångsrika designer från olika hörn av världen.


artiradesigngroup har sitt säte i Solna. Vår design grupp består av åtta designers, två utvecklare och fyra tekniker. Företaget grundades som ett forum för utbyte av verk, idéer och erfarenheter av en grupp mångkulturella formgivare som tillsammans bildar artiradesigngroup.

Företagsbakgrund och strategi

artira grundades 1999 som ett webbdesign- och webbutvecklingsföretag av en bild och scenkonstnär som hade ett öga för teknik och ett hjärta för konst. artira hade en vision från början att bidra på försköningen av Internetmiljön och göra webbnavigeringen även en estetisk upplevelse. Sedan dess och tack vare ett nära samarbete med internationella grafiker har företaget varit ledande inom webbdesign och grafiska tjänster.

Under 2003 utvecklade företaget sin verksamhet och erbjöd kvalitetsdesign inom nya områden. Inredning och ljusdesign blev artiras ny arbetsområden. Nu kunde artira fullgöra uppdraget att skapa identitet och profil för företag och privatpersoner i en större utsträckning. Samtidigt blev den konstnärliga aspekten av varje projekt en ännu större och viktigare del av arbetet. artira.com förvandlades då till artiradesigngroup.

Redan från starten lovade vi att förse våra kunder med kompletta lösningar, erbjuda kvalité och konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att fortfarande kunna hålla det löftet.


 
 
 
 
 
 
© 1999-2010 artira design group. All rights reserved