artira är mötespunkten där teknologi möter konstnärlig briljans. Vi möjliggör en aktiv webbnärvaro som bygger på en praktisk affärsfilosofi; att upptäcka våra kunders behov och därefter skapa en genomtänkt och bearbetad visuell presentation.


Webbdesign

Oavsett om Du är en framgångsrik konstnär, vetenskapsman, offentlig person eller företagare, artiradesigngroup garanterar Dig en framgångsrik webbnärvaro.

Lätthet och enkelhet är egenskaper som kännetecknar vår designprocess och som har gjort många av våra kunder 100 procent nöjda. Du kan förvänta dig en imponerande slutprodukt som kommer att fungera som det ska på bara 2 till 4 veckor. Begär en kostnadsfri offert, låt oss veta vad Du behöver och få ett anpassat förslag för din webbnärvaro.


artiradesigngroup skapar flerspråkiga hemsidor i alla kategorier och för alla sorters användare och erbjuder unik design samt effektiv marknadsföring av officiella hemsidor. Vi presenterar kompletta lösningar för Internetnärvaro till butiker, organisationer, skolor och företag av alla storlekar med garanterad bästa grafiska presentationen och marknadens bästa priser.

artira
designgroup är specialiserad på att skapa lätt navigerade webbplatser och eftersträvar hög kvalité på grafisk design och konstnärligt presentation. Designkvalitén är garanterad när vi får uppdraget att skapa en webbplats från grunden enligt speciella och specifika behov eller förbättra/förnya en befintlig hemsida.

artira
designgroup erbjuder tre paketalternativ för att utveckla hemsidor både för privatpersoner och företag/organisationer:

Hemsida - Paket 1
En allt-i-ett lösning för personer med ingen eller begränsade tekniska kunskaper eller ingen tid för att hantera en webbplats. Du kommer att behöva ge oss bara dina texter och bilder som du vill presentera i din webbplats. Vi tar hand om resten av arbetet... för all framtid!
Detta ingår i paketet:

Web design och utveckling
Ändringar i din hemsida vid 2 tillfällen after att utformningen är klar
Skanning och bearbetning av bilder
Registrering av domännamn
Installation och förvaring av hemsidan på artira’s egna servrar
Sökmotor registrering och optimering

Hemsida - Paket 2
Webbdesign och utveckling
Ändringar i din hemsida vid 2 tillfällen after att utformningen är klar
Installation på din serverutrymme via ftp

 

Privatanvändare:


artiradesigngroups webbplatslösningar har skapats för alla behov beroende på kundens tid, tekniska kunskaper eller viljan att sköta hemsidan själv. Du kan välja att uppdatera webbplatsen på egen hand, när det passar dig eller låta oss ta hand om din hemsidas underhåll för all framtid!

.En annan lösning för din webbnärvaro är vårt all-inclusive paket (Website for Dummies!): Har Du ingen kunskap om datorer och Internet? Inte heller någon tid, vilja eller resurs för att hantera en professionell hemsida på egen hand, men fortfarande vill utnyttja möjligheten som den nya teknologin erbjuder för att vara i ständig kontakt med din publik? Då är vår Website for Dummies! paket något för Dig! Vi har skapat detta alternativ för att förenkla utmaningen för dig och förse dig med en officiell och professionell hemsida. Website for Dummies! är ett komplett paketerbjudande och innehåller:

Konsultation och rådgivning
Produktion av en unik eller mallbaserad hemsida
Skanning, editering och manipulation av dina bilder
Produktion av foto-, video- eller ljudgalleri
Din egen personliga domännamn
Webbutrymme och webbhotell
Sökmotorregistrering
Underhåll och uppdatering av din hemsida för all framtid
E-post inställningar

De flesta av våra hemsidor underhålls och uppdateras med en CMS programvara. CMS står för ”Content Management System” och är en webbapplikation i anslutning till hemsidan för att hantera och uppdatera innehållet på ett enkelt och problemfritt sätt. Det här alternativet passar bra för dig med goda eller begränsade kunskaper i IT teknik (To go package)

Företag och organisationer:


artiradesigngroup erbjuder företag, organisationer och föreningar en säker och högst representativ webbnärvaro. Vi erbjuder färdiga produkter som besparar Er både tid och resurs. Våra kompletta erbjudanden gör att Ni slipper kontakta flera företag och samla material till en innehållsrik hemsida.

Detta erbjuder vi till Er verksamhet:

Internet- och World Wide Web konsultation
Utveckling och produktion av Interaktiva hemsida
CMS webbdesign och utveckling
Blogg och Wordpress webbdesign och utveckling
Flash-, HTML- och Javascriptbaserade hemsidor
Utveckling av olika webbapplikationer
Webdatabaslösningar som Client Server och Shopping Cart
CGI programmering, webbaserade intranät och extranät
Två eller flerspråkiga hemsidor
Översättning av hemsidans innehåll till 15 olika språk
Skanning, editering och manipulering av bilder
Produktion av foto-, video- eller ljudgalleri
E-handel, Chattprogram, Bulletin Board
Registrering av domännamn
Överföring av filer och hemsidoinnehåll till servern
Webbhotell
Sökmotorregistrering och optimering
Marknadsföring av hemsida
Webbplats Underhåll
Uppgradering av andra generationens webbplatser
Email inställningar, massutskick, autosvar tjänster


Galleri

     

Beställning

För att kunna erbjuda en anpassad och publikinriktad hemsida behöver vi först förstå Era behov och vad Ni tänker använda hemsidan till. Varje ny beställning granskas noga av våra experter för att kunna presentera ett förslag som möter våra kunders förväntningar i alla avseenden. Våra webbprodukter är alltid anpassade till våra klienters karaktärer och personligheter.

Man kan välja mellan enkla och avancerade hemsidor med välutvecklade funktioner som gästbok, e-handel eller multimedia. Den grafiska utformningen är helt präglad av det som presenteras i hemsidan.

Som första steg behöver vi lite grundläggande information för att få en bild av Era behov och för att kunna skapa enkla lösningar på komplexa problem. Om Ni redan har beslutat Er för att äga en hemsida och vet vilken information Ni vill presentera däri, skriv till oss genom kontaktformuläret och berätta! Vi kommer sedan att kontakta Er för vidare diskussion så snart som möjligt.


 
 
 
 
 
 
© 1999-2010 artira design group. All rights reserved