Designkonsult

Designkonsult är ditt forum där du kan få professionell rådgivning och konsultation om allt som har med design och formgivning att göra. Bildandet av artiradesigngroup var resultatet av ett nära samarbete mellan internationella formgivare aktiva inom olika designområden.

artiradesigngroup förfogar över ett stort kontaktnät som inkluderar formgivare och designkonsulter aktiva inom olika kreativa områden.

Behöver du tiaror och kronor som ska designas och tillverkas för en föreställning? Letar du efter en modedesigner för att skapa en kollektion av profilkläder för ditt företag? Söker Ni en industridesigner för att formge en viss produkt baserad på befintlig ritning? Vad sägs om en scenograf eller kostymskapare? Nämn vad Du vill!

artiradesigngroup har till uppgift att väcka människors intresse för design. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med en formgivare som kan ha en lösning för dina specifika designproblem! Utnyttja vårt internationella kontaktnät! Skriv till oss och berätta om dina designbehov!


Namn
Email:
Företag:
Meddelande:
Ange koden i rutan bredvid:      

Galleri

     

 
   
 
 
 
 
© 1999-2010 artira design group. All rights reserved