Fotografering är en självständig konstform men oftast ett viktigt medel för att utveckla  våra olikaprojekt såsom webbplatser, reklam, inredning, etc.


Fotografi

I artiradesigngroup ingår fotografer som är specialiserade inom scen-, industri- och personlig fotografering.
Dessa prisbelönta fotografer tar tematiska bilder av människor, rum, föremål och händelser och kan på ett konstnärligt sätt framställa och fånga en situation, känsla eller drama kring ett visst ämne eller motiv.

 Fotografering är en självständig konstform men oftast ett viktigt medel för att utveckla webbplatser, reklam, inredning, etc.

För att underlätta processen i olika designprojekt erbjuder artiradesigngroup fotografering i kombination med dess övriga designtjänster. Detta förenklar och påskyndar genomförande av olika bildrelaterade projekt.

artiradesigngroups fotograferingstjänst omfattar:

Personlig fotografering
Om du behöver ett porträtt eller helbild på dig själv som ska används i din hemsida, tryckt presentation eller reklam, kan artiradesigngroups professionella fotografer hjälper dig att fånga en bild i vår fotoateljé, din arbetsplats, utomhus eller annan relaterad miljö där din bästa sida och yrkesmässiga profil kan fångas i bild.
Använd artiradesigngroups fotograferingstjänst för bland annat:

Personliga DVD presentationer (Live Curriculum Vitae)
ta fram bilder för webbpresentationer (till exempel din egen hemsida)
använda bilder i tryckt marknadsföringen (som affischer, flygblad, etc.)

Industrifotografering
Industriell fotografering kan hjälpa Er utforma en perfekt presentation av en viss produkt. Våra fotografer hjälper Er att producera bilder som är relevanta för kundinriktad reklam och marknadsföring. Om Ni säljer en produkt som behöver exponeras på bästa möjliga sätt eller din företagsmiljö ska presenteras i marknadsföringssyfte, kan artiradesigngroup stå till tjänst med:

Exponering av olika objekt/föremål i reklam
Dokumentation av företagsmiljö i marknadsföringssyfte
Fotografering av företagssamlingar, konferenser, presentationer och personal

Scenfotografering
Scenfotografering är en stor passion för våra fotografkonstnärer. Produktion av konstnärliga hemsidor för artister och kulturarbetare har gett upphov till många fotograferingstillfällen på, bakom och kring scenen. Genom åren har vi haft glädjen att arbeta med många dansare, skådespelare, sångare och andra scenartister. Här är vad våra professionella fotografer kan hjälpa Er med:

Bildproduktioner för användning inom Multimedia
Ta fram marknadsföringsmaterial som för affischer, reklamblad, hemsidor, etc.
Produktion av dokumentärfilmer och dokumentär bilder kring ett visst projekt eller produktion

Skriv till oss och berätta om dina fotograferingsbehov för ett visst projekt så kontaktar vi Er snarast!


 

Galleri

     

 
 
 
 
 
 
© 1999-2010 artira design group. All rights reserved