Interiördesign

artiradesigngroups interiördesign och inredningstjänst inkluderar möbler, inventarier, inredningstextilier, gardiner, lampor, kuddar och andra tillbehör. Vi hjälper till med en komplett inredningsplan som omfattar alltifrån planlösning, färgval, möblering, till alla inredningsdetaljer som val av belysning, textiler, mm. Vi ser till att maximera rumfunktionen och utnyttja tillgängligt utrymme på bästa sätt. Vi åtar oss projekt av alla storlekar och prisklasser, helplanlösningar för stora bostads- och arbetsutrymme så gott som enkelrum.

En inredningsarkitekt är inte längre begränsad till de rika och berömda. En interiördesigner kan hjälpa dig att öka funktionaliteten i din bostad eller arbetsplats och imponera dina vänner eller affärspartner. Varför inte dra nytta av en expert för att skapa en miljö som reflekterar din personlighet och dina drömmar oavsett vad din budget tillåter.

Många av våra kunder är baserade i Stockholm eller närliggande län. Men artiradesigngroup kan resa till vilken plats som helst i Skandinavien. Inför varje inredningsprojekt göt vi en noggrann undersökning, tydliggör vad klienten behöver och önskar och planerar noggrant för alla små och stora detaljer. Vi samarbetar med ett stort antal väletablerade leverantörer och ger maximal valmöjlighet till kunden för att bestämma över kvalité, stil och slutpris. artiradesigngroup försöker alltid att ta fram en övergripande bild av hela projektet så att kunden i en tidig skede kan se hur slutresultatet blir.

artiradesigngroup erbjuder både full genomförande av befintligt inredningsprojekt eller tar fram enbart en färganalys för ditt hem eller företagsmiljö så att Du kan själv dekorera på din fritid i förvissning om att slutresultatet kommer att bli lika perfekt. Ett rum kan behöva piffas upp, eller ordna det på ett sätt som billigt men effektivt förbättrar det som redan finns där. Om du önskar att få assistans med att komplettera ett inredningsprojekt med att ta hjälp av rörmokare, elektriker, inredare och byggare har vi möjlighet att hjälpa dig genom att utnyttja vårt breda kontaktnät. Lika effektivt kan vi ta hjälp av våra samarbetspartner liksom sömmerskor som leverera alla dina gardiner eller en snickare som bygger om Din reception.

artiradesigngroup erbjuder en omfattande och heltäckande inredningstjänst avsedd för:

  Alla sorters boende: lägenhet, hus och stora våningar
  Företag, kontor eller annan arbetsmiljö
  Hotell, restaurang och inackordering
  Speciella projekt som till exempel inredning för församlingar, butiker, sjukvårdsinrättningar och offentliga byggnader

Våra övriga tjänster:

  Arkitektur och nyinredning för privatpersoner och företag
  Total Make-Over och ny utrymmesplanering för hem så gott som kontor
  Inredningskartor och övriga ritningar för inredning som underlättar översikt och prissättning
  Inköp av möbler, belysningar, accessoarer och övriga inredningsrelaterade detaljer
  Exklusiv ljusdesign
  Rådgivning för val av konstverk och antikviteter

Sugen på Extreme-Make-Over av din bostad eller arbetsplats? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!


Galleri

     

LED Design

LED belysning är idag nyckelord för att beskriva kostnadseffektiv objektexponering och är artiradesigngroups primära val för att ljussätta din inredning.

LED står för "Light Emitting Diode" och är en halvledande ljuskälla. Lysdioder används som indikator i många enheter. Denna nya ljusteknik har skapat en enorm möjlighet för modern inredning. Våra interiördesigner utnyttjar den senaste LED tekniken för att belysa och exponera sina inredningar. Den stora fördelen är enorma valmöjligheter som modern LED belysningar erbjuder. Ur miljösynpunkt är LED belysning dessutom det bästa miljövänliga och kostnadseffektivaste alternativet. LED belysning har tagit över traditionella belysningsmetoder och satt i gång en världsomfattande belysningsrevolution. Den dominerar redan inom kommersiell, bostads- och arkitektonisk ljusdesign och skapar enorma möjligheter inom inredningsdesign.

artiradesigngroups partner i ljusdesignprojekt är företaget LED Design som har sitt säte i Uppsala. LED Design är ett ledande företag inom området som direktimporterar till Sverige. Företaget erbjuder ett brett utbud av LED belysningar och systemlösningar till våra kunders stora glädje.

LED belysning är det självklara valet för miljömedvetna företag och är den grönaste av alla belysningar. Alla våra LED produkter har tre års funktionsgaranti.

Här är fördelarna med att använda LED belysning, för att nämna några:

Oändliga möjligheter/underhållsfri/användarvänlighet
Ytterst låg driftkostnad
Maximal energieffektivitet
Mycket lång livslängd
Flexibla belysningsmöjligheter
120 graders betraktningsvinkel
Reglerbar & övertäckande belysning
Olika användningsområde: indirekt belysning, skylt och glasbelysning, mm.

Tjänster som artiradesigngroup i samarbete med företaget LED Design erbjuder:

Konsultation och rådgivning inom LED belysning och LED design
Elektriska ritningar
Planering och layoutdesign
Installation
Ersätta traditionella glödlampor eller lysrör
Avfallshantering
Drift
Service

Vänligen kontakta oss för vidare diskussion i fråga om belysningslösningar.

Mer tips och information om LED Lighting.


Galleri

     

 
   
 
 
 
 
© 1999-2010 artira design group. All rights reserved